PDA

View Full Version : Resizing Pictures



Hyakuman
June 16th, 2009, 13:34
I noticed that you could resize pictures in the editing box via their handles. Unfortunately the resize doesn't hold when you submit the post. Any way to fix this?

liroku
June 16th, 2009, 14:59
Yeah, I was wondering about this, too. Could we maybe just look into an automatic image resizer, like this (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=184571&page=10&highlight=Image+Resizer)?

Trivial
June 16th, 2009, 20:47
Iiroku, thanks for the link. If you want things done quickly, provide me with a download link and it'll get me off my ass.

I've applied the changes to the server -- try it!

Hyakuman
June 17th, 2009, 09:11
http://newmedia.funnyjunk.com/pictures/motivationterror0.jpg

Looks like it works to me!

And I like how you can change your personal options to apply to any pictures you see posted on the site. Great link Iiroku! :023:

fidelity
June 17th, 2009, 10:00
I like this.

Hyakuman
June 17th, 2009, 10:40
One note about setting the size in the options. If you set it to "0" for unlimited, pictures no longer showed up. Probably best to not set it to that. The options for chosing your resize method are really cool though. Good ol' PHP.

liroku
June 18th, 2009, 07:34
Yeah, I like the way this works a lot, but I think it did something screwy with the thumbnail pics. Anyone else seen this? When I click on a thumbnail, the page goes dark and I get the loading screen like usual, but it just hangs there; the picture never actually loads. Maybe it's just me, I dunno, I need to try tinkering with the settings, I guess...

Neb
June 18th, 2009, 08:56
You're right, it happened to me a few times as well.

Hyakuman
June 18th, 2009, 22:48
Yeah, I like the way this works a lot, but I think it did something screwy with the thumbnail pics. Anyone else seen this? When I click on a thumbnail, the page goes dark and I get the loading screen like usual, but it just hangs there; the picture never actually loads. Maybe it's just me, I dunno, I need to try tinkering with the settings, I guess...

Shit, I thought that was just my crappy work computer trying to block the image or something. If you guys are getting it too, then it's definitely a server-side issue. For the record, it was working perfectly for the first coupl of times I experimented with it.

Trivial, stop fuckin' around, boy!

fidelity
June 19th, 2009, 01:28
Yeah, I like the way this works a lot, but I think it did something screwy with the thumbnail pics. Anyone else seen this? When I click on a thumbnail, the page goes dark and I get the loading screen like usual, but it just hangs there; the picture never actually loads. Maybe it's just me, I dunno, I need to try tinkering with the settings, I guess...
It's because you're a bad person. PHP can tell.

Trivial
June 19th, 2009, 11:59
Go into your User Options and change the lytebox.