PDA

View Full Version : Wierd Redirect



Doomer
September 25th, 2007, 07:34
Every time i log on my browser sends me to the following page...any ideas on a fix :?:

http://www.google.com/hws/dell/afe?hl=en&s=http://pornopervoi.com/i.php

Doomer
September 25th, 2007, 07:51
Cool...Its my dads compy (mine was destroyed en route to America but that is another ranting for another time :evil: ) so Ill let him know about it!

Thanks a bunch!!

Ini
September 25th, 2007, 10:16
Strange that people keep getting malware when viewing this site....

Ini
September 25th, 2007, 15:41
81.29.241.229/usr2/andrew/index.php?id=290

Is this intentional?

this was knocking around last week and now its the pornopervoi thing.

meganegaki
September 26th, 2007, 09:59
I never get redirected to the site, but I have to click back twice to get past it when I'm navigating to already-viewed pages. >.<

Ini
September 26th, 2007, 16:17
not the most technically minded, I can turn the computer on and that's about it. Its just the little window on my anti virus that logs everything keeps saying things like



Request: ithinkimlost.com/php121status.php
Request: ithinkimlost.com/images/powered/powered5.jpg
Request: ithinkimlost.com/modules.php?name=Forums&file=posting&mode=topicreview&t=6389&popup=1

and then stuff like this pops up



Request: pornopervoi.com/i.php


It only happens when viewing this site. Not a big thing but a bit weird never the less

Doomer
September 27th, 2007, 09:04
Not fixed...but then my dad hasnt done anything about the malware yet either...

Ini
October 6th, 2007, 15:13
Any news on this? Its still here.

Ini
October 7th, 2007, 20:45
still here.

doing this now


Request: pornopervoi.com/pornopervoi.com/z.php

Hoshi
November 4th, 2007, 22:09
I been getting the porno redirect the past few days. Any new news on it? :/

krayziesensei
November 7th, 2007, 12:56
This thing is still around. Did anybody ever figure out how to get rid of it? Did the adware thing work?

Doomer
November 7th, 2007, 13:02
Now that the new PC is up and running I havent gotten hit with it...maybe it was just on my dads laptop...

Hoshi
November 9th, 2007, 13:33
Still happening. It's the site, not our compts. The script is in the bottom of your code, near the Copyright ITIL.

Ini
November 9th, 2007, 13:37
Tis buggered, I say we take it up to the back field, torch it and claim on the insurance.